Age Of War - Spil gratis online!

Age of War blev udgivet tilbage i 2007, og det var et af de første spil, der bragte beskyttelse af basen på bane; derfor var det altså banebrydende og det holder stadig ved i dag.

Age of War er et episk videospil, der vil holde dig fanget i denne vilde verden den ene time efter den anden. Du skal både forsvare din base og angribe dine modstandere – alt imens tiderne omkring dig ændrer sig fra hulemænd, der rider på dinosaurer i kamp til forskellige fremtidsremedier, som du kan bruge til din fordel.

En kamp igennem tiden

Age of War er et genialt spil til dig, der nyder at se banerne skifte på din vej. Du starter spillet i de helt simple tider. Her er der hulemænd med bat og stenkatapulter, og miljøet er baseret på den klassiske Middelalder-idé. Og så bevæger du dig ellers bare fremad.

Du bevæger dig igennem fem forskellige tider: Stenalderen, Slotsalderen, Renæssancen, den moderne tidsalder og fremtiden.

Hver en ny tidsalder kommer med nye enheder og våben, og dermed bliver spillet altså ved med at være sjovt og udfordrende. Våben bruges selvfølgelig i kamp, men det er enhederne, som du bør fokusere på at samle. Hvis du vil forblive i spillet, så skal du nemlig oprette nok af dem og tårne til, at du kan holde dine modstandere væk, indtil du er klar til at erobre deres base. Dermed handler spillet både om forsvar og angreb.

I forsvaret bruger du dine tårne, og du udvikler yderligere pletter til mere defensive våben, når du skal holde dine modstandere væk. I angrebet kan du både ramme modstanderen med artilleri, men guderne kan også regne sten, hvis du er omringet af modstandere og i stort undertal.