Bubble Shooter - Spil gratis online!

Bubble Shooter er et spil, der periodisk tager verden med storm. Det findes i mange forskellige udgaver, og det kommer frem igen og igen med nogle års mellemrum siden dets udgivelse helt tilbage i 1994.

Spillet er et utroligt sjovt spil, der hører under puzzle-genren. Det findes på en lang række forskellige platforme, og du har uden tvivl prøvet det før.
Det er helt perfekt til dig, der nyder at bruge spil som tidsfordriv.

Sådan spiller du Bubble Shooter

Der findes som sagt mange forskellige varianter af Bubble Shooter, men det grundlæggende er og bliver det samme princip. Målet er nemlig at fjerne alle boblerne ved at skabe grupper af tre eller mere af samme farve med den kugle eller boble, som du skyder med.

Spillet kan slutte på forskellige måder. Den klassiske version fungerer på den måde, at spillet slutter, når kuglerne rammer bundlinjen på skærmen. Her handler det om at fjerne så mange som overhovedet muligt, men du kan ikke vinde spillet. Antallet af kugler, som du har at skyde med, er uendeligt, og du kan altså fortsætte så længe, som dine evner rækker.

Der er 4 forskellige niveauer, som du kan spille på: EasyRide, Novice, Expert og Master. Jo mere du har spillet Bubble Shooter, jo svære et niveau giver det selvfølgelig også mening at vælge. Det er nemlig niveauerne, der holder spillet spændende.

Mange af de nyere versioner fungerer lidt anderledes. Her er det nemlig muligt at vinde spillet. Det gør du ved at fjerne samtlige kugler, indtil du når toppen, og der ikke er flere kugler, som du skal skyde. Her vil udfordringen selvfølgelig være at fjerne samtlige kugler, men du vil typisk også kun have et begrænset antal kugler, som du kan skyde med.