Bubble Spinner - Spil gratis online!

Bubble spinner er en twist på det populære og klassiske spil Bubble shooter. Ikke nok med at du skal fjerne de forskellige kugler fra banen ved at skabe grupper på tre eller mere, så roterer banen også for hver gang, du rammer bare én af kuglerne. Afhold kuglerne fra at ramme siden, da det vil føre til et tabt spil, og vær i stedet hele tiden opmærksom på farerne, der – bogstaveligt talt – venter om hvert et hjørne.

Sådan spiller du Bubble spinner

Bubble spinner er en helt fantastisk udvikling af det klassiske spil Bubble shooter som stort set alle har fået prøvet af på det ene eller andet tidspunkt.
Bubble shooter har nemlig taget verden med storm siden udgivelsen tilbage i 1994, og nu er det tid til en forandring, der både gør spillet svære, men også bogstaveligt talt giver det en twist.

Er du igennem de fire forskellige Bubble shooter niveauer, så er Bubble spinner det næste, du skal prøve. Her gælder det igen om at fjerne de farvede bobler ved at ramme dem med en kugle af samme farve og dermed skabe en gruppe på tre eller mere, der springer. Forskellen er dog, at for hver gang du skyder, tager banen et spin, og du skal fjerne bobler fra en ny side på den (i starten) sekskantede figur af bobler.

Det betyder også, at det ikke længere kun er bundlinjen, som du skal være opmærksom på. Enhver side på gruppen af bobler kan udvide sig, ramme en af siderne og dermed ende i en afslutning på spillet. Derfor er der altså et helt nyt udfordrende element, som du skal holde øje med. Pludselig tæller hvert et skud, og du kan ikke blot rette dine fejl med det næste.