Skak - Spil gratis online!

Lad dine bønder holde skansen, beskyt din konge og lad din rytter, dronning og løber nedkæmpe modstanderens kongelige par. Skakbrættet har igennem mange år været kampplads for mange, store og dramatiske kampe imellem to sejrshungrende spillere.

Det er strategi mod strategi, og der kan kun være én vinder på toppen i sidste ende. Med det skakternede spillebræt er der garanti for dramatik og spænding, når du sætter alt på et bræt og går efter at fælde modspillerens konge med et brag.

Skak kan bruges som hjernegymnastik og holde din hjerne i form

Skak er både et gammelt og meget klassisk spil. Det er to spillere i en direkte duel med nøjagtig samme forudsætninger for at vinde, når spillet går i gang. Hver spiller har et hold bestående af 8 bønder, 2 tårne, 2 løbere, 2 springere og en konge og en dronning.

Startpositionen er altid den samme, hvilket gør skak til et spil, hvor du kan planlægge og afprøve forskellige strategier direkte op imod hinanden. Derfor er skak ikke kun et hyggeligt og afslappende brætspil, men det er også et spil, der giver mulighed for at lade hjernen arbejde og forsøge at tænke flere træk frem i spillet hver gang, at du skal lave et træk. Det handler nemlig både om at planlægge dit eget angreb på modspilleren, men i særdeleshed også om at forudse modspillerens træk og dermed afværge indkommende angreb på din egen konge.

På vores version af online skak kan du både vælge at udfordre en, som du sidder sammen med ved, at I spiller sammen på den samme skærm og skiftes til at lave et træk. Du kan også spille alene mod computeren, hvor du kan vælge tre forskellige niveauer at spille på. Herved kan du altså selv vælge sværhedsgraden og dermed give dig selv mulighed for at udfordre dig selv i passende grad.