Uno - Spil gratis online!

Husk at sig ”Uno”, når du har et enkelt kort tilbage på hånden. Det er både et obligatorisk kald, men også en af de fedeste følelser i verden. Så ved du nemlig, at du er ved at vinde dette spil af det klassiske og højtelskede kortspil med det simple navn Uno. Alle spillere starter i udgangspunktet lige med 7 kort hver på hånden.

Herfra er det den taktiske snilde og kortene på hånden, der afgør, hvem der stikker afsted med sejren.

Skab din egen vej til sejren i kortspillet Uno

Uno er et klassisk kortspil, som langt de fleste kender. Hver spiller får tildelt 7 kort til at starte med. Herfra skiftes man til at lægge et kort ned. Man må kun lægge kort af samme farve eller med samme tal, som det øverste kort på bordet. Dog findes nogle sorte specialkort, som kan lægges på alle farver. I sidste ende gælder det om at komme af med sine kort før de andre spillere ved at være både taktisk, smart og en lille smule heldig.

Vores online version af kortspillet Uno er helt genial. Du kan vælge mellem et spil med 2,3 eller 4 deltagere i spillet, hvilket skaber lidt variation og forskellige muligheder. Herfra kan du træne dine strategier i Uno og øve dig mod computerstyrede spillere. Du kan afprøve forskellige strategier, så du er fuldstændig klar til at besejre både dine venner og familie næste gang I skal spille Uno i virkeligheden.

Kender du ikke Uno særligt godt, kan du med fordel gennemgå den korte vejledning i starten af spillet, der forklarer, hvordan de forskellige kort kan bruges, og hvad de gør. Herfra er det bare at kaste dig ud i spillet, og så kommer det hele ganske nemt. Så er du klar til at skabe din egen vej til den store sejr i Uno.